Προσαρμοσμένο Ωράριο Λειτουργίας ΑΔΒ Αταλάντης

Αγαπητοί αναγνώστες με τη συνοδεία ευχών για καλή σχολική χρονιά και Φθινόπωρο

ανακοινώνεται

ότι σύμφωνα με την έκδοση της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.55339/9.9.2020 από την 26/10/2020 έως και 31/12/2020 η Βιβλιοθήκη θα είναι στη διάθεσή σας προσαρμόζοντας τη λειτουργία της στο πλαίσιο της πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας!

Πρωί: Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή       8:15 -14:45

Συνεχές: Δευτέρα                                                       8:15-19:45

Αναλυτικότερα :

Η χρήση μάσκας όταν εισέρχεστε στη Βιβλιοθήκη είναι υποχρεωτική καθώς και η απολύμανση των χεριών με αντισηπτικό.

Παράκληση, προς αποφυγή συνωστισμού κατά την προσέλευση, να αποφεύγεται η συνοδεία από άλλα μέλη της οικογένειας. Παρέχεται η διευκόλυνση της παρουσίασης κάρτας μέλους εκ μέρους αυτών για δανεισμό βιβλίων.

Σε κάθε περίπτωση και εάν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, τα παιδιά που συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους και είναι άνω των 3 ετών θα πρέπει να φοράνε μάσκα καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη βιβλιοθήκη υπό την επιτήρησή των κηδεμόνων τους.

Επιτρέπεται η είσοδος και σε παιδιά κάτω των 3 ετών χωρίς χρήση μάσκας.

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας παρέχεται η υπηρεσία της online κράτησης βιβλίων στο λογαριασμό σας, εισερχόμενοι με τους προσωπικούς κωδικούς που σας έχουν δοθεί. Διαφορετικά αναζητήστε στον κατάλογο τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν και αιτηθείτε στο προσωπικό της βιβλιοθήκης να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά, είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (mail@vivl-atalant.fth.sch.gr).

Τα Αναγνωστήρια και το Κέντρο πληροφόρησης ενηλίκων και παιδιών είναι στη διάθεση του κοινού υπό προϋποθέσεις (έως 4 άτομα στο Αναγνωστήριο και στο ΔΗΚΕΒΙ έως 2 για 30΄). Οι χώροι υγιεινής παραμένουν κλειστοί.

Κατανοούμε ότι οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και άκρως περιοριστικές. Τα μέτρα θα επαναξιολογούνται και θα αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τις οδηγίες που θα εκδίδονται από τις αρμόδιες αρχές και τις επικρατούσες συνθήκες και δεν είναι μόνιμα.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!!!

Μέγεθος γραμμάτων
Ασπρόμαυρη προβολή