Ανακοινώσεις - Δωρεά ΚΙΚΠΕ - 2022

Δωρεά βιβλίων από ΚΙΚΠΕ – 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Δωρεά Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) μέσω του Future Library.»

Η Αιάντειος Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης με μεγάλη χαρά παρέλαβε 303 τίτλους βιβλίων Δωρεά  του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) μέσω της Α.Μ.Κ.Ε. Future Library.

Η ενέργεια αυτή συμβάλλει σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση της Βιβλιοθήκης και στο εμπλουτισμό της βιβλιογραφικής συλλογής της με βιβλία αποδεδειγμένα επιμελημένων εκδόσεων και ειδικά από άποψη θεματολογίας και ποιοτικού περιεχομένου, αποτελώντας τη βάση για την επίτευξη του στόχου της, ώστε να παραμείνει ένας δυναμικός πολιτιστικός φορέας για την τοπική κοινωνία που εξυπηρετεί.

Η Αιάντειος Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης στο πλαίσιο υλοποίησης Εκπαιδευτικού Προγράμματος παρουσίασε ήδη παιδικά βιβλία ως  τμήμα της δωρεάς στους μαθητές των Ε΄ και  Στ΄  τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Λάρυμνας και θα συνεχίσει με πολλαπλούς τρόπους την προώθηση για την αξιοποίηση αυτής εκ μέρους των μελών της.

Μετά την ολοκλήρωση της οργάνωσης του βιβλιογραφικού υλικού θα φιλοξενηθεί στο Νέο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης αφιερωματική Έκθεση Βιβλίου για την επίσημη παρουσίαση των νέων τίτλων της εν λόγω δωρεάς, ο ακριβής χρόνος της οποίας θα ανακοινωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα ΜΜΕ και στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης https://vivl-atalant.fth.sch.gr  

Επικοινωνία με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης στο τηλέφωνο 22330 80016 και στο  email: mail@vivl-atalant.fth.sch.gr                                         

Μέγεθος γραμμάτων
Ασπρόμαυρη προβολή